My way… or the highway

Godmorgon!

När vi söker män är vi väldigt noga med hur de skriver till oss och vad de säger. Fel ord vid fel tillfälle har gjort att vi avslutat kommunikation, tackat för oss. Detta är när vi har gått vidare från BC eller liknande men innan kemiträff. Jag har alltid varit väldigt noga med att männen vi bjuder in ska se det som en ära att få vara med mig/oss. Jag är inte en i mängden, jag är speciell! Så vill jag känna iallafall, givetvis förstår jag att jag inte är högst upp på allas lista men låt mig tro det ett tag😊

När jag pratar med män för mig själv är jag av samma åsikt men kanske att jag låter dem hållas lite längre. Om jag skriver med en kille för egen del, för att överraska min man, är det ju oftast någon form av attraktion med i spelet. Jag VILL vara med denna mannen och min tolerans blir lite högre. Detta tycker inte min man lika mycket om, han har ju mig högst upp på en piedestal och tycker att alla män som ska vara med mig, bör ha det också.

Kanske är det för att min önskan är så hög eller för att jag skriver ensam som jag tänjer lite på gränserna. Jag vet inte, men visst har jag gränser! Nu har jag nått en. Samma kille som ”lovade” att knulla mig en dag har jag nu tröttnat rejält på. Han skickar bilder och skriver saker han vill göra med mig, men vågar aldrig träffas. Han säger att vi ska ses någon gång men inte när. Jag har vid flera tillfällen erbjudit honom både det ena och det andra men när det blir för nära inpå slutar han svara.

Låter säkert helt sjukt att jag inte avslutat kommunikation långt innan, men hoppet är ju det sista som överger, sägs det. Vi bor ganska nära varandra så att träffas är inga problem. Jag har mer eller mindre fläkt ut mig för honom och visat att jag är väldigt öppen och sugen, då slutar han svara. Han är en så kallad runkare. En runkare för mig är en man som skriver till mig och får svar, tillfredsställer sig själv och sen är nöjd. Blir inget mer med det.

Jag vill ju känna mig fri i min sexualitet, jag vill äga min egna lust. Det gör jag inte om jag fortsätter skriva med en sån kille, en runkare. Visst är det okej att ha en runkare men jag vill ju mer!

Alla dessa besvikelser och motgångar gör att jag mer och mer längtar efter att gå på klubb. Träffa likasinnade, bjuda med de män vi vet kan leverera och som vill ha mig. Får verkligen utforska det mera.

Ha en bra dag, pok

Annonser

En kommentar

  1. Liw på Liwslust.se · 27 dagar sedan

    Jag känner också att det r jätteviktigt att känna sig speciell och att extramannen verkligen verkar tända på just mig. Även om han skulle tända på många andra så ska det kännas i luften att man är rejält åtrådd. En runkare låter lite tråkigt, jag förstår dig 😉

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s