MFF & partnerbyte nya fantasier…

Hej!

Igår tittade vi på en serie, alldeles vanlig serie, där det var ett par som hade sex med en tjej. På den senaste tiden har vi pratat om detta, jag och mannen, och det har känts helt okej! I början av vårt utsvävande sexliv var det helt uteslutet! Jag med min svartsjuka skulle aldrig klara av det trodde jag. Nu ser jag på det med andra ögon, det gör mig kåt och lustfylld! Att få hjälp av en annan kvinna att tillfredsställa min man, se honom njuta och ta för sig av någon annan, det känns verkligen mer än helt okej!

Jag skulle vilja börja med ett partnerbyte på en klubb, att vara med en annan kvinnas man och samtidigt ha ögonkontakt med min egna man, wow. Ser framför mig hur jag blir tagen bakifrån samtidigt som min man har en annan kvinna sittandes på sin kuk. Att få dela det med mannen i mitt liv, helt fantastiskt!

Min bild av klubbar är antagligen inte riktigt sann, men för att vara på den säkra sidan kommer vi nog bjuda med oss män som vi vet kan leverera. Ett första intryck är ju alltid det viktigaste. Har vi väl kommit innanför dörrarna en gång så blir det lättare.

Allting startar ju med fantasier, det är i fantasin vi vågar utforska och känna oss fram, hitta våra gränser osv. Gränserna suddas ut allteftersom, och det bildas nya.

Jag måste bara få säga att jag är lyckligt lottad i mitt liv, älskar min man och vår resa tillsammans. Det är så härligt att vara kvinna och ”få lov” att vara fri och slampig😱

En markant ökning av besökare på bloggen nu, det tackar jag Liw på bloggen https://blogg.amelia.se/liwslust/ för som satte mig som 3a över 20 svenska sexbloggar värdiga att läsas!! Tusen tack

Pok!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s