Hur viktigt är sexet i ett förhållande??

Hej!

Semester denna vecka, mycket nytta och ännu mera skoj och bus. På onsdag åker jag och mannen till Tallinn för att njuta av egentid, varandra och förhoppningsvis andra män 😮

I nuläget sitter jag i köket och pausar efter att ha städat ett rum. Börjar tänka och fundera i min ensamhet, kollar BC och kik, kollar min blogg och lite sånt. Går igenom träffar i mitt huvud och tänket ännu mer:)

Ibland träffar vi män som är i förhållande och har familj. De säger att de har försökt utveckla sitt sexliv tillsammans med sin tjej/fru men inte fått någon respons. De känner att de är ”tvungna” att hitta par och andra som vill ha sex på samma sätt som de vill. Jag går ju igång på att ha sex med upptagna män och lägger inga värderingar i det, alla får ta ansvar för sig.

Mina funderingar är dock hur viktigt det är? Är trekanter såpass viktigt i ens liv att man är villig att vara otrogen? Hade min man sökt sig till andra par om inte jag haft samma intresse? Jag tycker det är roligt och spännande att utvecklas tillsammans med min man, vi vill ju vara ett och vara 100 % ärliga. Visst är det så att vissa saker är jobbiga att prata om, men jag är övertygad om att det är bättre att vara ärlig.

Jag är väldigt svart-vit, antingen eller, all-in eller ingenting. Inte alltid till en fördel men tillsammans med min man blir det oftast bra. Jag funderar lite till på om man kan leva i ett förhållande där det finns en liten del av en själv som man inte kan vara ärlig med? Är det värt det!? Det finns par på BC som skriver till oss, eller ja par är det ju inte, det är mannen i paret som skriver till oss att han gärna vill träffa oss men att hans fru inte vet något. De är alltså en par-profil som söker samma som vi, extra män och så, men där mannen hellre träffar oss ensam bakom ryggen än att vara med sin tjej.

Förstå mig rätt nu, jag lägger inga värderingar i det här, vad andra män eller kvinnor sysslar med är inte mina problem. Jag har heller inget dåligt samvete över när jag träffar gifta män eller deras fruar i affären, inte mina problem det heller. MEN det jag undrar över är om inte livet är för kort för att man inte kan vara såpass ärlig mot sig själv och sin äkta hälft. Är man inte skyldig sig själv att leva fullt ut och njuta av livet? Även sexlivet ska få plats i livet, som alla andra liv i livet, tycker jag iallafall.

Jag har ju det bästa sexlivet man kan ha så för mig är det ju inga problem, jag har svårt att sätta mig in i en sådan situation. Finns det någon som läser och vill kommentera så får ni gärna göra det, eller skicka Mail: hotwifeochvardag@gmail.com

Pok

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s