Allt är inte guld som glimmar.

Hej!!

Vi pratar väldigt mycket, jag och maken, om vårat sexliv och vad vi vill ha ut av det. Det är en pågående förändring, förbättring och utveckling. Vi vill utvecklas sexuellt och känslomässigt med det. Ibland hänger de inte med, att utvecklas sexuellt är inte lika svårt eller komplicerat som det känslomässiga. Att testa gränser i sängen är lättare när man väl är där. Det är viktigt för oss att vi pratar med varandra så fort det är något som stör. Detta har vi lärt oss med åren. I början tyckte jag det var tråkigt och onödigt att prata om det överhuvudtaget. Min tanke var då, nu har du ju sett mig bli knullad, du ha fått din trekant, måste vi prata om det sen då, blir du aldrig nöjd? Så tänker jag inte längre. Vi pratar mycket både innan och efter en träff.

I början var ämnena mer ytliga än idag. Det kunde vara saker som man sagt i sängen och stundens hetta som man kanske inte sagt om man var någon annanstans. Jag kunde tänja på gränserna lite mer än maken, mera rätt in i kaklet, kör på, nu åker vi! Det bidrar bara till att man får baksmälla efteråt och kan må dåligt. Idag pratar vi känslor och åsikter, försöker hitta varandras känslor och förstå dom. Jag skulle vilja säga att vi är mycket bättre på att hitta en förståelse för varandra nu. Vi har ett intresse av att veta vad den andra menar och tänker. Vi vill utvecklas tillsammans. Dessutom är vår kärlek till varandra väldigt stor och respektfull. Vi älskar varandra enormt mycket och är varandras bästa vänner.

Som jag skrev tidigare är jag mer framåt och tänker efteråt, mannen min är mer fundersam och reflekterande innan. Detta gäller inte alltid såklart men i stort sett ser det ut så. Så det är väldigt viktigt för oss att prata och fundera tillsammans. Det som är svårast för mig är just hur man får sina olika liv att fungera ihop. Att hitta en balans. Den är svår och blir nästan svårare när barnen blir äldre. Det ställs större krav på oss som föräldrar och att sväva ut är inte lika lätt. Det krävs mycket planering, bolibompasex fungerar inte längre. Där försöker vi nu hitta en sorts balans. Andra i samma situation kan ju komma med tips 😊😫

Bloggen heter hotwife och ibland blir jag ifrågasatt om det. Tanken är just att jag ”ska bli” hotwife men inte bara. Jag vill inte sluta ha trekanter med min man, och hamna i ett hotwifefack. Det är just utvecklingen fram till frihet som är det roliga. Häromdagen var vi och handlade tillsammans när vi såg en snygg tjej. ”Henne hade jag kunnat tänka mig”, sa min man. Min direkta känsla var JA!! Så kan du berätta om det för mig sen… Jag kände mig i ärlighetens namn inte svartsjuk. Jag som aldrig ens kunnat tänka mig tanken på att min skulle ha sex med en annan kvinna kände hur jag gick igång på tanken. Där är en sida att utveckla helt klart och jag antar att fortsättning följer.

Pok

Annonser

En kommentar

  1. Hmmm · 15 dagar sedan

    Väldigt intressant läsning. Kommunikation är nyckeln till det mesta. Man måste prata med varandra. Fantastisk blogg att följa. Väldigt intressant och tändande.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s