Valborg

Så är äntligen den tråkiga perioden slut för denna månaden 😉 Genast börjar tankar och fantasier och vissa planer att röra sig i huvudet. Min man skämtade lite häromdagen när vi kolla på tv och en fantasi började ta form i mitt huvud. Tänk att sitta på knä på golvet framför 3 eller 4 män och turas om att suga deras kukar! När jag tänkte på det kände jag hur upphetsande det hade varit! Blev lite kåt av tanken…

Jag tycker det är fantastiskt skönt att tillfredsställa män, gärna flera på samma gång. Eller ännu bättre, flera på samma dag utan att de vet om varandra. Gillar tanken på att män fantiserar om mig och runkar. Uppskattar när man skickar filmer och bilder på sin kuk och när man kommer. Antar att jag inte är som de flesta kvinnor.

Jag märker också att jag blivit ännu mer vågad och fått mer självförtroende till att våga ta för mig och veta vad jag vill. Det är en härlig känsla. Det bästa som finns är att få uppleva allting tillsammans med den jag älskar. Han är otrolig och det finns ingen annan man som jag har så bra sex med som honom. Inte konstigt när man varit ett par så länge kanske.

För tillfället har jag lite smått inplanerat, både ensam och tillsammans med maken. Men som vanligt skall allt klaffa och hinnas med. En dag i taget bara och andas emellanåt.

Ha en skön ledighet

Pok

Annonser

En kommentar

  1. Hmmm · 22 dagar sedan

    Hur kommer man i kontakt med dig? Har du snapchat?
    Vill du kan du maila på
    Asfalten1@hotmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s