Viss irritation

Känner mig lite irriterad nu. Känner mig stressad och tråkig. Inte alls kåt, sexig eller rolig. Blir trött på bc. Trött på Mail på bc som frågar om vi ska ses idag? Om vi vill ha trekant med henne (mig) i centrum. Trött på kommentarer och förslag. Antar att jag får lov att vara nedstämd ibland med:)

Fick en kommentar från en kille jag träffat en gång, (har jag berättat om det tro?) som jag inte alls gillade. Han fick mig att känna mig mindre än vad jag är. Hans kommentar gjorde att min självkänsla fick sig en liten törn. Jag tycker det är viktigt att de män jag är med sk värdesätta mig. Ska se det som en lyx att vara med mig. Jag är inte ute efter att ligga med hur många som helst, jag är ute efter extremt häftiga möten där man tillsammans har byggt upp något. Att det ska finnas lust! Det vill jag ha. I samband med denna kommentaren, (som jag såklart sopade under mattan för jag var för långsam), kontaktade en man oss på bc och hänvisade till den här killen. Tydligen har ”kommentarkillen” berättat för mannen på bc att vi bor i närheten av varandra! Han har inte sagt vilka vi är, men sagt att vi är några som han själv haft sex med. Stämmer inte, jag har sugit av honom i en bil en gång. Han har ”rekommenderat” oss, vi vill inte bli rekommenderade. Jag vill absolut inte bli rekommenderad! Jag vill bli uppsökt och vara eftertraktad av personen, det ska finnas en lust till mig, en attraktion till oss. Jag vill inte vara en i mängden. Sån är jag.

Det är klart att jag vill ha uppmärksamhet! Jag skulle ljuga annars, det vill väl alla:) Men det ska finnas kvalitet i uppmärksamheten. Vet inte ens om jag gör mig själv förstådd eller om jag bara svamlar, men det var skönt att skriva av mig lite. Och visa att jag inte alla dagar i veckan är kåt, sugen och sexig.

Drar till gymmet, där finns mycket testosteron😉

Pok

Annonser

4 kommentarer

 1. najjzz · april 24

  Tråkigt o höra att folk skriver dåliga mail/kommentarer. Men denna blogg ser jag fram och få läsa mer av! Läsa om olika möten med män eller trekanter du har med maken. Gärna med lite bilder för att kunna bygga ihop bild med text för att skapa en härlig erotisk berättelse. Då får mannen fota lite eller så får du träffa någon som kan fota dig om du hade varit intresserad av det

  Gilla

 2. Lasse · 29 dagar sedan

  Skulle det finnas chans att köpa din trosa du hade på gymmet?

  Gilla

 3. Bliss · 29 dagar sedan

  Hej

  Hittar dessvärre ingen kontakt till dig så jag skriver här. Jag driver ett nätmagasin som fokuserar på sex, erotik och porr för tjejer. Håller på med en artikel som listar alla bra svenska sexbloggar, och hittade din sida. Länkar gärna till den om du vill länka tillbaka till oss på http://www.worldofbliss.se

  Hälsningar / Bliss

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s