Att blanda olika liv

Det är det bästa tycker jag. Som när jag storhandlar till familjen och samtidigt planerar snuskiga träffar med andra män… det är en extremt häftig känsla. Jag känner mig väldigt sexig och åtrådd då.

Häromdagen var vi på ett nytt ställe, en butik med bio i. Vi skulle egentligen bara handla glid men betalade även inträde till porrbion. Det har vi aldrig vågat innan, men min man hade en extremt hård kuk och jag behövde honom fokuserad! Så jag föreslog att vi skulle blanda nytta och nöje. Sagt och gjort.

För det första var mannen i kassan väldigt tilltalande och attraktiv, kändes lite busigt att gå in mitt på ljusa dagen också! Väl inne var det väldigt mörkt och det tog ett tag att vänja sig. Som jag minns det var det flera olika rum där man kunde sitta i soffor och några mindre rum. Alla hade tv-ar på med porrfilm. Såg inte så mycket av de utan var väldigt fokuserad på min mans stånd. Jag tyckte att jag kunde tillfredsställa honom i ett stort rum framför en soffa, men han ville in i ett bås. Sagt och gjort.

Vi gick in i ett bås, i väggarna satt det luckor så man kunde öppna mellan båsen. Gloryholes alltså, min dröm, båda luckor var stängda och nu var vi inte där för att busa, så jag fokuserade på min man. Han satte sig och jag stod framför honom, jag gav honom en avsugning. Han var riktigt jäkla hård så jag höll mig till att suga, att bli knullad av den hade nästan gjort ont. Det gick ganska snabbt och jag svalde sperman, vi gjorde oss iordning, när vi lämnade rummet var luckorna mellan båsen öppna…

Hit får vi (eller bara jag) gå flera gånger…

pok

Annonser

En kommentar

  1. Hmmm · april 19

    Wow vilken härlig bild. Fina bröst. Får man se musen någon gång?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s