Funderingar…

Det var ganska tidigt i förhållandet som tanken på trekant kom upp. Jag hade haft det innan men inte min man. Han har alltid tyckt om tjejer som anses slampiga i andras ögon, och ställde frågan rätt ut. Kan du tänka dig att ha trekant någon gång? Javisst svarade jag, sen dröjde det en halv evighet. Livet kom emellan kan man säga…

Att gå ifrån det till att ha en hotwife är många steg. Det har tagit lång tid och jag tror varken jag eller min man vet var det kommer sluta. Eller vad vi vill ha ut av det egentligen. Det ändras lite för mig från dag till dag. (läs: dag i månadscykeln)

En vision jag har är att vi träffar en man som vi kan umgås med även utanför sängen. Att vi gör saker tillsammans för att sen avsluta med sex. Att jag sen blir utlånad till den andra mannen. Jag vill vara så fri som möjligt inom det här livet. Jag har tidigt sagt till min man att om du öppnar denna dörren så får du räkna med att du inte kan stänga den sen. Jag kommer alltid vilja ha den uppmärksamheten från andra män, jag kommer alltid vilja ha mer.

Jag är väldigt snabb i mina vändningar och kan ibland vara på väg att gå över gränser som jag kanske egentligen inte vill, det är då jag är glad att jag har min man. Han påminner mig om hur vårt förhållande såg ut för några år sedan och hur långt vi har kommit! Han säger saker som att, bara för att du vågar åka en karusell på tivolit, måste du inte åka alla på samma dag! Alltså, bara för att vi har tagit oss igenom ett hinder behöver man inte riva alla andra samtidigt.

Ibland vet jag inte vad vi vill ha ut av detta, om vår vision är samma, eller hur vi ser på framtiden. Det jag vet är att vi har fantastiskt sex, fantastiskt familjeliv ihop och att vi skrattar och diskuterar mycket. Finns ingen annan jag vill leva med. Men jag njuter samtidigt av hur våra gemensamma äventyr och mina egna äventyr förgyller våra liv ännu mer.

Det är svåra bitar rent känslomässigt ibland, var går gränsen? Att jag ensam har kontakt med män och blir kåt av konversationen kan ibland kännas svårt för mig. Är detta okej, måste ifrågasätta mig själv. Sviker jag min man nu? Blir han ledsen över att jag skriver med andra? För det är ju sånna saker som andra män hade tagit som otrohet, sånt som andra män hade blivit arga över. Svår balans för mig. Jag tror ibland att min man skall dra undan mattan och säga att han inte klarar mer, att nu är det slut på det här. Så det finns en liten del i mig som inte riktigt vågar släppa taget helt ännu, bli helt fri. Vet inte om jag är rädd eller bara har stor respekt för mitt äktenskap. Många frågor, tillsammans hittar vi svar, jag och min äkta hälft

Pok

Annonser

11 kommentarer

 1. Hmmmmm · april 14

  Trevlig läsning. Man vill bara veta mer. Har du snapchat?
  Kanske ett alternativ till bilder på bloggen?

  Gilla

 2. Hmmmm · april 14

  Tackar! Man blir ju riktigt nyfiken på hur du ser ut 😄

  Gilla

 3. hassetiger · april 14

  Hej ,
  Din blogg är inntressant, hur får man en mer ”privat”kontakt med dig?
  Hasse

  Gilla

 4. hassetiger · april 16

  Hej, om det kan finnas intresse för eventuell träff? ….var Ni finns geografiskt………

  Gilla

 5. hassetiger · april 17

  OK bor i Stockholm….reser dock i jobbet……kan kanske ses i Gbg…?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s