Innan en träff

Där är jag nu, har bestämt träff med en kille idag. Ensam ska jag vara, min make jobbar. Han verkar skön, på alla sätt och vis, så jag hoppas det blir av. När jag nu sitter här i mitt kök och dricker kaffe, känns det där väldigt långt borta. Barnen ska snart till skolan, jag har sängar att bädda, tvätt att vika. Vardagen är så påtaglig att jag har svårt att sätta mig in i att jag ens kommer bli kåt idag. Hur ska det gå till tänker jag?

Det är nu tvivlen börjar, nervositeten kommer ikapp. Om jag och min man har ett sånt himla bra sexliv varför gör vi det här? När vi är inne i perioder har vi sex 15 gånger på en vecka. Inte dåligt med tanke på barn och att vi varit ett par i 19 år. Lusten, attraktionen och kärleken finns ju där.

Vad är det i mig som vill ligga med andra? Varför går jag igång på att bli sedd som en slampa? Har jag dålig självkänsla och straffar mig själv? Söker jag en sån bekräftelse?

Jag tänker att det är precis tvärtom. Jag tycker om att vara rättfram, ta för mig. Visa vad jag vill ha, kämpa ytterst lite för att få det, tjatar inte på någon. Jag är bättre än så. Den som får ligga mig ska se det som en ära 😜😉

Det jag ser fram emot däremot är när jag berättar om händelsen för min man ikväll. Hur jag runkar hans kuk hård och viskar i hans öra allt vad jag varit med om. Hur jag sätter mig på honom och rider honom medan jag förklarar hur en annan mans kuk kändes i mig bara några timmar tidigare. Det är det jag lever för. Se njutningen i hans ögon. Se hur han blir tokig av alla känslorna han får, samtidigt som han kommer i mig. Det är det bästa jag vet.

Önska mig lycka till. Pok

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s