Kommunikation är a och o

Jag har emellanåt stört mig på hur min man kan vända ut och in på alla möjliga samtalsämnen. Vi kommer nästan aldrig till ett avslut utan ämnena flyger omkring och nya trådar startar. Om man ska leva ett sånt här liv, vad det nu är, så är kommunikationen verkligen det viktigaste! Det tar ett tag att lära sig hur man ska kommunicera, när man ska samtala om jobbiga saker och roliga saker. Jag är mer än tänkare som håller saker inom mig tills jag har ett bra samtalsämne med start, mitten och slut. Min make kan ha halva samtalsämnen i huvudet och vilja bolla resten med mig. Detta har lett till många gräl och missuppfattningar såklart:)

Eftersom att jag träffar män ensam och har kontakt med dem på flera olika sätt, kan jag ibland bli lite för privat. Jag vill ju gärna överraska min man med bilder, filmer eller berättelser om vad jag upplevt. Då vill jag ju inte avslöja för mycket för min man innan det har hänt något. Samtidigt får jag en känsla av att jag är ”otrogen” mot min man, trots att jag inte är det! Jag skulle aldrig gå över några av våra gränser, eller svika honom på något sätt. Det är en balansgång inom mig. Jag kan hamna i en slags dvala av kåthet och har svårt för att hålla det för mig själv. Men, när jag är i ”planeringsstadiet” får min man inte ut så mycket av att veta om det. Han går ju igång på det som har hänt mer än vad som eventuellt kommer att ske.

Visst är det en trigger i sig att jag går runt och är kåt. Vi har ju massa sex då, spontant och roligt och spännande sex. Lusten till varandra blir stor, så han har ju inget att klaga på egentligen🤪 Men det är fortfarande en overklig känsla av att det är okej liksom. Vet inte vad jag vill ha sagt med detta egentligen, mer än att vi har en bra kommunikation men att det självklart kan bli bättre, och när humöret inte är på topp hos någon av oss är det klart att det blir fel ibland:)

Trevlig helg, händerna under täcket

Annonser

En kommentar

  1. Lisa · april 6

    Det är intressant att läsa hur du tänker!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s