När man inte är på samma våglängd

Godmorgon! Ibland händer det faktiskt att jag och min man inte alls pratar samma språk, att vi är på helt olika ställen i vardagen. Vi kan ha det bra och livet fungerar men man kommer ju in i lunket emellanåt. Vid de tillfällena upplever jag att jag är totalt ointresserad av att diskutera andra män överhuvudtaget. Tanken på sex gör mig irriterad… Om min man går in på BC eller kik växer en irritation inom mig. Hur orkar han kolla på sånt när tvätthögen är full och barnen ligger efter med läxor? Att han ens vill gå in på de sidorna blir för mig en gåta. Det är också vid de här tillfällena som vi kan börja gräla.

Jag är alltid tvungen att visa väldigt tydligt, i både ord och handling, när något är ointressant för mig. Vilket så klart är oerhört frustrerande för min man som sällan kommenterar eller lägger någon vikt vid det han gör. Om han går in på BC betyder ju inte det att vi ska ha en träff i helgen med 10 andra män, eller att han lovar bort mig på saker som jag inte vill. Detta veta jag givetvis om men måste ändå slänga in någon syrlig kommentar eller sucka högt.

Jag upplever ändå att vi har kommit längre i detta. Vi kan skämta om det och skratta tillsammans, ibland iallafall, men oftare än innan. Tricket är ju att faktiskt prata och kommunicera, annars kommer man ingen vart i relationen. Ibland känns det som att vi pratar om just detta ämne väldigt mycket. Vi vänder och vrider och pratar igen. Det är det som är hemligheten! Vi har lärt oss genom åren hur vi ska prata och när vi ska göra det. Ibland är det lättare att vara tyst och vänta in den andra.

När jag är glad och lycklig och livet leker som mest, finns det inga problem med någonting. Jag går in i ett slags rus och kör all-in, det är här som vi kompletterar varandra jag och maken. Han är mer jordnära och vet att jag har mina olika faser och stadier, han använder sällan något jag har sagt emot mig utan är nyfiken och intresserad av att få mig att utveckla lite mer vad jag menat. Det är fortfarande svårt att lita på att det är okej det här, att våga ta ut svängarna utan att såra någon. Speciellt när jag är mer svartsjuk. Men jag börjar bli bekväm och tar för mig lite mer och oftare, känns gott.

Vi närmar oss helgen, jag ska ut och givetvis är både fantasier och tankar i full gång.

Pok

Annonser

3 kommentarer

 1. Cuckutanfru · april 4

  Du skriver fantastiskt, jag förstår precis vad du menar. Det här är nog säkert intressant för många.

  Vad handlar dina fantasier om i helgen? 😉. Träffa någon ensam eller i en flerkonstellation? Skönt att det börjar bli ljusare och torrare ute också. Fler möjligheter.

  Har du inte Tinder eller Badoo? Då kan du få dig en träff snabbt. Men skynda långsamt är väl bra..

  Gillad av 1 person

 2. MinFruHotwife · april 5

  Jag är så lycklig att jag får uppleva detta med dig❤️ Du är en saga, för god för att vara sann

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s