Söndag…

Hej!

Igår hade jag helt plötsligt tre kommentarer här på min lilla blogg. Mycket bra tankar och funderingar som jag tog åt mig av. Många vill ha fler bilder och filmer på mig, det förstår jag, många går igång på det. Problemet med bilder är att jag inte är bekväm med att bli fotad i poserande situationer. Kan inte ”modella”, använder gärna kameran när jag/vi är i action dock. Problemet med det är att det ibland kan bli för mycket fokus på kameran. När jag är ensam med en man bryr jag mig inte ett dugg om kameravinklar eller hur ljuset kommer in, finns annat att fokusera på. Mitt ointresse för det gör ju att bilderna eller filmerna är av sämre kvalitet. Om vi ska lägga upp bilder här på bloggen ska de ju vara utan ansikte och tatueringar. Det tar för lång tid att redigera helt enkelt, det är inte det jag vill lägga tid och fokus på. Men absolut, om jag får feeling så kommer jag lägga in fler bilder:)

Fick också en önskan om att skriva oftare. Det kan jag absolut göra, men när jag väl skriver ett inlägg, så är det en tanke/händelse/känsla som legat och grott ett tag, därför blir det inte inlägg så ofta. Men ska absolut försöka få till både fler inlägg och bilder:)

Ha en skön söndag

Puss och kram

Annonser

En kommentar

  1. Lisa · mars 31

    Vi är många som borde kommentera mer för att visa vår uppskattning. Jag och min man läser gärna mer om dina tankar kring att träffa andra, hur du hittar dina livets och såklart allt ni gör.

    Hoppas du har några roliga äventyr att berätta om snart igen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s